Ostajan turva

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, autamme sinua löytämään ratkaisun

Lähetämme hyvityksen tavaroista seuraavissa tapauksissa

  • Check VÄÄRÄ TAVARA
  • Check PUUTTUVA TAVARA
  • Check TAVARA EI VASTAA KUVAUSTA

1

Lähetä valitus

Toimituksen jälkeen ostajilla on 24h aikaa tehdä valitus pyyntö palautus hyvityksenä tai osittaisena hyvityksenä. Maksut lähetetään automaattisesti myyjälle 24 tunnin jälkeen, emmekä ole sen jälkeen vastuussa mahdollisista epäjohdonmukaisuuksista. Jotta maksu voidaan pysäyttää ja Muuttomyynti saa riittävästi aikaa tutkia asiaa, tulee pyyntö lähettää 24h sisällä.

2

Anna meille yksityiskohdat

Lähetä meille kuvaus ongelmasta, kuvia ja/tai video joka todistaa ettei tavara ollut kuten mainostettu. Älä jätä pois mitään yksityiskohtia! Mitä enemmän todisteita sitä paremmin voimme tutkia ja selvittää.

3

Valitus ratkaistu!

Käymme läpi kaikki todisteet kaikilta osapuolilta, mukaan lukien kuljetus tiimi, ja päädymme reiluun ratkaisuun. Saat valita koko summan tai osittaisen hyvityksen jos päädymme lopputulokseen että tilaamasi tavara ei ollut kuten mainostettu. (Annamme aina selityksen miksi päädyimme kyseiseen lopputulokseen. Täysi läpinäkyvyys, aina!)

Ratkaisu löytyy

Henkilökuntamme on 100% inhimillisiä ja olemme täällä auttaaksemme. Meidät saavuttaa puhelimitse ja sähköpostilla jos haluaa keskustella mahdollisista huolista tai ongelmista.

Maksuton jälleenmyynti

Jos päätät ettet pidä tavarasta vaikka se oli mitä tilasit, autamme sinua myymään sen uudelleen Muuttomyynnissä - ja unohdamme myyntikulut jotta tienaat takaisin kulut. Jos et ole tyytyväinen, emme mekään ole. Laita myyntiin 30 päivän kuluessa tavaran saamisesta ja kerro meille kun saat sen myytyä. Saat hyvityksenä myyntikulut.

Ota meihin yhteyttä Arrow Right

Miksi myynnit ovat lopullisia?

Kun olet maksanut tilauksesi myyjä poistaa tavaran myynnistä. Joka tarkoittaa sitä että hän menettää mahdollisuuden myydä tuotteen kenellekään muulle. Myyjälle voi olla todella ongelmallista menettää mahdollisuus myydä tavara, sillä usein he ovat tiukassa aikataulussa ennen isoa muuttoa. Ennenkuin valitset tuotteen on hyvä olla varma ostoksesta.

Lähetä palautuspyyntö Arrow Right

Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies). Käyttämällä muuttomyynti.fi sivustoa hyväksyt tämän.