Kuinka se toimii

Muuttomyynti on verkkomyynti alusta jossa voi ostaa ja myydä huonekaluja / ja kodin sisustusta ilman turhaa sähläystä.

Miten Muuttomyynti toimii

MYYJÄ

Tee myynti-ilmoitus

Postaa tavarasi ILMAISEKSI (siihen menee vain pari minuuttia!) Muuttomyynti parantaa myynti ilmoitustasi parantamalla kuviasi ja lisäämällä yksityiskohtia joita et välttämättä tiedä tuosta vain. Kun myynti ilmoituksesi on huippukunnossa, me autamme jakamaan sen käyttäjille joiden luulemme pitävän tavarastasi.

OSTAJA

Selaa myynti-ilmoituksia

Shoppaile huippu merkkejä ilman designer hintoja. Voit suodattaa hakusi valitsemalla kategorian, sijainnin tai hinnan.

OSTAJA

Ostopyyntö

Löytyikö se oikea? Mahtavaa. Varaa tavara ennen kuin joku muu varaa! Lähetämme maksulinkin jos myyjä vahvistaa oston 24 tunnin sisällä.

MYYJÄ

Vahvista ostopyyntö

Kun ostaja haluaa ostaa tavarasi, he lähettävät ostopyynnön. Sinulla on 24 tuntia aikaa vahvistaa pyyntö jos tavarasi on vielä saatavilla. Jos et vahvista saatavuutta, osto peruuntuu.

OSTAJA

Maksa tilaus

Suosittelemme maksamaan tilauksen mahdollisimman pian sillä tavarat myydään ensimmäiselle ostopyynnön lähettäneelle. Maksu linkkiin pääset sähköpostiin lähetetystä hyväksyntä viestistä tai kun siirryt tilisgäsi kohtaan ostot.

OSTAJA

& MYYJÄ

Aikataulu nouto ja toimitus

Kun olet myynyt tavarasi / ostanut tavaran, on aika varata haku tai toimitus sivujemme kautta. Meidän ammattimainen kuljetustiimimme huolehtii noudosta, toimituksesta, kokoamisesta ect.

OSTAJA

Vahvista ostoksesi

Kun tavara on toimitettu, sinulla on 24 tuntia aikaa vahvistaa että tavara on kuten mainostettu. Ilmenikö ongelmia? Ei hätää. Jätä vain valitus ja me toimimme välittäjänä /(selvitämme asian).

MYYJÄ

Saat maksun

Maksa palkkiot VAIN, jos tuotteesi on myyty (14% itse myymistäsi tavaroista ja 40% + 49€ noutomaksu tuotteista, jotka myymme puolestasi) — Muuttomyynti lähettää ansaitsemasi rahat kun tavarasi on toimitettu ja ostajan peruutusmahdollisuus on sulkeutunut. Maksusi vapautetaan kun maksu pyyntösi on saapunut. Yleensä siihen menee 1-3 arkipäivää riippuen pankkisi käsittely ajasta.

Ostajan turva

Tervetuloa täydelliseen mielenrauhaan. Ammattimainen kuljetus tiimi, turvallinen alusta maksujen ja valitusten hoitamiseen sekä asiakas tuki 7:nä päivänä viikossa tekevät Muuttomyynnistä turvallisimman ja huomaavaisimman myynti ja osto alustan tarpeillesi. Kuljetustiimimme tarkastaa jokaisen tavaran noudon yhteydessä joten laatu on aina taattu.

Lisää tietoa Arrow Right

Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies). Käyttämällä muuttomyynti.fi sivustoa hyväksyt tämän.