Muuttomyynti on turvallisin ja nopein tapa myydä huonekalusi

Toimimme tällä hetkellä Helsingin Metropolitanissa ja sen välittömässä läheisyydessä

Myy itse Myymme puolestasi

NÄIN RYHDYT MYYJÄKSI

Myy itse

1

Luo ILMAINEN postauksesi

Postaa parissa minuutissa ja myy muutamassa päivässä! Postaa huonekalusi/tavarasi Muuttomyynnissä ILMAISEKSI. Anna meille 101, lisää kuvat ja aseta hinta.

2

Tee myynti

Meidän alustamme antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida suoraan ostajien kanssa ja vastaanottaa tarjouksia. Kun ostaja pyytää ostaa tavarasi, me ilmoitamme sinulle ja pyydämme sinua vahvistamaan sen saatavuus.

3

Valmistaudu noutoon

(Spoileri varoitus, työsi on melkein valmis!) Muuttomyynti auttaa sinua koordinoimaan huonekalusi noudon ja toimituksen kun Muuttomyynti on vastaanottanut maksun. Lähetämme sinulle muutaman mahdollisen päivämäärän joista voit valita milloin tulemme noutamaan tavarasi. Lähetämme tekstiviestin ennen kuin saavumme, teemme pikaisen tavaran tarkistuksen ja viemme sen uuteen kotiinsa!

4

Saat maksun

Veloitamme palkkioita vain onnistuneista myynneistä (14%) — Muuttomyynti lähettää ansaitsemasi rahat kun tavarasi on toimitettu ja ostajan peruutusmahdollisuus on sulkeutunut. Maksusi vapautetaan kun maksu pyyntösi on saapunut. Yleensä siihen menee 1-3 arkipäivää riippuen pankkisi käsittely ajasta.

Myymme puolestasi

1

Jättää tuotteesi ILMAISEKSI

Se on ilmaista ja helppoa lähettää tuotteita, jotka olet valmis myymään. Tiimimme tarkistaa ja vahvistaa tuottesi yhden arkipäivän kuluessa. Keskitymme pitämään kestäviä, käytettyjä tavaroita poissa kaatopaikoista ja ihmisten kodeista, joten valitsemme valikoivasti, mitä otamme vastaan.

2

Valmistaudu noutoon

Valitse sopiva päivämäärä, niin tulemme noutamaan tuotteesi maksutta – sinun ei tarvitse odottaa sitä ennen kuin se on myyty. Sitten puhdistamme sen ja säilytämme sen. Kaikki ilmaiseksi.

3

Teemme myynnin

Istu alas ja rentoudu – teemme kaiken tarvittavan työn saadaksesi tuotteestasi suurimman arvon. Tiimimme määrittää hinnan jokaiselle tuotteelle sen tuotemerkin ja kunnon perusteella ja tarkastelee asiakkaiden kysyntää vastaaville tuotteille.

4

Saat maksun

Veloitamme palkkioita vain onnistuneista myynneistä (49%) — Muutto ei ole halpaa (Pahoittelut!) Muuttomyynti lähettää ansaitsemasi rahat kun tavarasi on toimitettu ja ostajan peruutusmahdollisuus on sulkeutunut. Maksusi vapautetaan kun maksu pyyntösi on saapunut. Yleensä siihen menee 1-3 arkipäivää riippuen pankkisi käsittely ajasta.

Edelleen kysyttävää?

Tässä Usein kysyttyä liittyen myymiseenMyymisen Usein kysyttyä sivuArrow Right

Miten postaan myytävän tavaran?

Täytä myynti kaavake jonka täyttöön menee alle 2 minuuttia.

Miten hinnoittelen?

Suosittelemme hinnoittelemaan tavaran puolella alkuperäisestä hinnasta riippuen tavaran iästä ja kunnosta.

Valmiina myymään huonekalusi?

Aloita Myynti Nyt

Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies). Käyttämällä muuttomyynti.fi sivustoa hyväksyt tämän.